AVG internet Security 2019 Free Lisans Key 1 YiL Hediye

AVG internet Security 2019 Windows İçin Ucretsiz internet Guvenliği indir


AVG internet Security 19.7

AVG internet Security internet dünyasında gezinirken korunmak adına kullanışlı bir güvenlik programı.Kötü amaçlı yazılımlar bilgisayarımızı etkilemekten daha da öteye geçip kişisel bilgilerimizi ele geçirmeye yönelik saldırılarda da bulunmaya başladı.Bilgisayar korsanları zararlı yazılımlar aracılığı ve web kamerası ile kişisel dosyalarınıza ve fotoğraflarınıza erişebilirler.Hatta kamera ile evinizi dahi gözetleyebilirler.AVG internet security koruması sayesinde bu tehlikelerden korunabilirsiniz.

AVG internet Security Program Özellikleri

Bilgisayar koruması : Gelişmiş antivirus koruması sayesinde virus, fidye yazılımı, casus yazılım, rootkit, Truva atı ve diğer kötü özellikli yazılımları tarar ve size ulaşmadan önce durdurur.Bu işlemleri gerçek zamanlı olarak gerçekleştirdiği için tehlike size ulaşmadan önler.
E-Posta koruması : E-posta kalkanı sayesinde kötü amaçlı göndericiler ve bilmeden size kötü amaçlı yazılım gönderen arkadaşlarınız dahil tüm tehditleri ve e posta eklerini hedef alır ve durdurur.
Bilgisayar korsanlarına karşı koruma : Gelişmiş güvenlik duvarı sayesinde gelen ve giden bağlantılar konusunda tam kontrol sağlar.Yazılım koruması giderek artan fidye saldırılarına karşı ek bir koruma katmanı sağlar.Bu da başkalarının size ait olan dosya, Fotoğraf, video ve diğer kişisel dosyalarınıza erişimlerini engeller.
Gizlilik koruması : Şüpheli uygulamaların ve istenmeyen kişilerin web kameranıza erişimlerini engeller.
Ödeme koruması : internette gezinirken ve ya bankacılık işlemlerini gerçekleştirirken, alışveriş yaparken ihtiyacınız olan ek internet koruması sağlar.Kötü amaçlı kişilerin internet şifrenizi ve ya kart şifrenizi öğrenmesine engel olur.
Aile koruması : Tek şifre ile evde bulunan diğer bilgisayarları da koruma altına alabilirsiniz.


Aşağıda verilen indirme linkinden AVG internet Security programını ücretsiz ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.Ayrıca hediyenizi almayı da unutmayın.






0 Response to "AVG internet Security 2019 Free Lisans Key 1 YiL Hediye"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel