BullGuard internet Security 2020 Free Lisans Key 3 Ay Hediye

BullGuard internet Security 2020 Ucretsiz 3 Ay Lisans Hediye,Esantiyon,Promosyon


BullGuard internet Security 2020

BullGuard internet Security her türlü virüs, kötü amaçlı yazılım, fidye yazılımı ve çevrimiçi her tehditlere karşı mümkün olan en iyi çok katmanlı korumayı sağlayan sağlam bir security programıdır.

BullGuard internet Security Program Özellikleri

Gelecek Nesne Zararlı Yazılım Koruması: Yeni nesil Anti-malware yazılımlarımız size akıllı üçlü katman koruması sağlar.İlk önce uygulamaları ve güvenilir siteleri tanır.ikincisi sürekli olarak malware ile ilişkili imzalar ve anomaliler için kodları tarar.Üçüncüsü tespit edilen kötü amaçlı yazılımlar herhangi bir sıkıntıya yol açmadan önce kilitlenir, karantinaya alınır ve nötrleştirilir.
Oyun Yükseltici: Bir PC de çalışan tüm kullanıcıları işlemlerini optimize etmekte ve ağır yük kullanan sistemlerde bile mükemmel sonuçlar vermektedir.Bullguard Game Booster ile artık performans için güvenliği feda etmenize gerek yok.
Ebeveyn Kontrolü: Ebeveyn kontrolü modülümüzde şüpheli web sitelerine erişimi engellenebilir, arama filtreleri yerleştirilebilir, çocukların çevrimiçi zamanları sınırlanabilir, etkinliklerini izleyebilir ve hatta bazı uygulamaları engelleyebilirsiniz.
Firewall: BullGuardın yeni güvenlik duvarı kötü amaçlı yazılımlara ve davetsiz misafirlere karşı size ek hizmet koruma katmanları ekler.Tamamen windows 10 için optimize edilmiş güvenlik güncellemelerini izler.Ayrıca daha az CPU gücü kullanır, böylece diğer uygulamalarınız sorunsuz çalışır.
Güvenlik Açığı Tarayıcısı: Bilgisayar korsanlarının istismar etmeyi sevdiği erişim noktalarını engellerek sizi güvende tutar.Sizi otomatik olarak eksik güvenlik güncellemeleri ve ya güvensiz Wi-fi ağlarına bağlanma konusunda sizi uyarır.




BullGuard internet Security 3 Ay Promosyon Nasıl Alınacak??

BullGuard internet Security programını ucretsiz olarak 3 ay kullanmak için verdiğim promosyon Linkine tıklayıp siteyi açın.Sitede bulunan bedava 90 gün deneme yazan yeşil renkli butona tıklayıp programı indirip kurun.


€ 59.95    0 TL
%100 ÜCRETSİZ


0 Response to "BullGuard internet Security 2020 Free Lisans Key 3 Ay Hediye"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel