Eset internet Security 2019 Free Lisans Key 4 Ay Hediye

Eset internet Security 2019 Ucretsiz 4 Ay Lisans Hediye,Promosyon,Esantiyon


Eset internet Security 2019

Eset internet Security çok katmanlı güvenlik teknolojisi sizi tüm çevrimiçi ve çevrimdışı tehditlerden korur kötü amaçlı yazılımın diğer kullanıcılara yayılmasını önler.
Bilgisayarınızı yetkisiz erişime ve veri hırsızlığına karşı korur.Çevrimiçi ödemeler ve bankacılık özel olarak korunan tarayıcı penceresi aracılığı ile güvenli bir şekilde gerçekleştirir.
Evinizdeki wi-fi yönlendiricinizi ve ilgili akıllı cihazları güvenlik açıklarına karşı kontrol edin ve web kameranızı istenmeyen harici erişimden koruyun.


Eset internet Security Program Özellikleri

En iyi Antivirus Koruması: Kendinizi 110 milyoldan fazla kullanıcı tarafından güvenini kanıtlamış, çok katmanlı koruma fidye yazılımına ve diğer kötü amaçlı yazılım türlerine karşı koruyun.
Gizlilik Koruması: Şifrelerinizi bilgisayar korsanlarına karşı koruyun.Çevrimiçi bankacılık ve alışveriş işlemlerinde kendinizi korumaya alın.Çocuğunuzu uygunsuz içeriklerden koruyun.
Hırsızlık Önleyici: Kayıp ve ya çalınması durumunda bilgisayarınızı bulun ve dizüstü bilgisayarın kamerası yardımı ile çalan hırsızların görüntüsünü elde edin.
Minimum Enerji Tüketimi: Gecikmeden internette oyun oynayabilir, çalışabilir ve sörf yapabilirsiniz.Enerji tasarrufu modu ile kablosuz olarak daha uzun süre çalışın ve sinir bozucu pop-uplar olmadan oyunların tadını çıkarın.
Kur ve Unut: Güvenlik çözümümüz günlük rutin işler için özel olarak tasarlanmıştır.Kurulum, yenileme ve yükseltme Gerekirse profilinizi 150 ayrıntı ayarıyla yapılandırabilirsiniz.



Eset internet Security 4 Ay Lisans Nasıl Alınır??

ilk önce verdiğim linke buraya tıklayarak promosyon sayfasına geçiyoruz.Farenin sağ tuşuna basıp sayfayı Türkçeye çevir diyoruz.Promosyon sayfasında sağda bulunan formu doldurup sondaki Code kısmına PCWESET2019 yazıp altta bulunan yeşil butona tıklıyoruz.E-mail sayfamızı açıyoruz ve orada gönderilen kodu kopyalayıp Eset internet Security programında lisans kısmına yapıştıp tamam diyoruz.İşlem bu kadar...


236 TL    0 TL
%100 UCRETSİZ





0 Response to "Eset internet Security 2019 Free Lisans Key 4 Ay Hediye"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel