AVG Pc TuneUp 19.1 Free Lisans Key Hediye 2019

AVG Pc TuneUp 19.1 Bilgisayar bakım ve Temizlik programı Free DownLoad


AVG Pc TuneUP 19.1

AVG Pc TuneUp gelişmiş bilgisayar optimizasyon programı ile sorunları otomatik tarar,bulur,düzeltir ve bilgisayarı hızlandırır.
AVG TuneUp eski bilgisayarınızın daha uzun ömürlü olmasını ve yeni bilgisayarınızın daha hızlı çalışmasını sağlar.Bilgisayar optimizasyon aracı ile PC hızını ve performansını arttırmak için yenilenmiş uyku moduna, depolama alanı açmak için ise disk ve tarayıcı temizleyiciye sahiptir.

AVG Pc TuneUp Program Özellikleri

 Eksiksiz otomatik bakım yapar
 ihtiyacınız olmayan yazılımları kaldırır
 Programlarınızı otomatik olarak günceller
 Boş alan açmak için gereksiz dosyaları siler
 Windows işletim sistemli bilgisayarınızı hızlandırır

➯  Kayıt deftesini otomatik temizler : Windows işletim sisteminin olması gibi çalışması için hata ve kilitlenmelerden kurtulmak için AVG kayıt defterindeki sorunları tespit eder ve ortadan kaldırır.
➯  Otomatik bakım yapar : Otomatik bakım özelliği ile daha fazla disk alanı açar.Tarayıcı izlerini,Önbellek dosyalarını ve program kalıntılarını temizler.
➯  Uyku Modu ile optimize edin : Yüklü programlar pc işlemcinizi aşırı kullanır ve yavaşlığa neden olur.Yenilenen uyku modu teknolojisi ile programları uyku moduna alır ve onları bir saniye bile şaşmadan kullanılacağı zaman uyandırır.
➯  istenmeyen yazılımları kaldırın : Yazılım kaldırıcı aşırı kaynak kullanan yazılımları tespit eder ve artık kullanmadığınız ve ya yüklü olduğunu unuttuğunuz programlar ile birlikte bu yazılımlardan kurtulmanıza yardımcı olur.
➯  Disk temizleyici ile sabit sürücü temizle : Yükleyici dosyalarından önbellek dosyalarına kadar eski yedeklemelerden geçici dosyalara kadar gereksiz dosyaları temizler ve önemli dosyalar için yer açar.
➯   Tarayıcı temizleyici ile güvenli gezinme : internet explorer , firefox ve chrome kullanımından sonra arta kalan uzantılarını temizler ve sistemi yormadan daha hızlı gezinmeyi sağlar.

Aşağıdaki linkten AVG Pc TuneUp temizlik ve bakım programını ücretsiz ve güvenli bir şekilde indirebilirsin.Ayrıca buradan hediyenizi almayı da unutmayın.




0 Response to "AVG Pc TuneUp 19.1 Free Lisans Key Hediye 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel