Avast CLeanUp Premium 19.1 Free Lisans Key Hediye 2019

Avast CLeanUp Premium 19.1 PC Bakım ve Temizleme Programı 2019



Avast CLeanUp Premium 19.1


Avast CleanUp Premium bilgisayar optimize etme, hızlandırma ve temizleme programıdır.Avast kalitesini birçok kullanıcı bilir ve birde aktif edilmiş hali olması çok daha cazip hale getirir.

Avast CLeanUp Program Özellikleri

Bilgisayarı hızlandır ve optimize et : Bilgisayarınız gün geçtikte ağırlaşır.Avast cleanup patentli teknolojisi ile bilgisayarı yavaşlatan sorunları giderir.
Uyku modu ile hızlandırma : Optimizasyon işlemi programları kaldırmadan ve bilgisayarınıza müdahele etmeden performansı düşüren işlemleri tespit eder ve bunları sizin için durdurur.
Uyku modu zamanı : Bilgisayarınızı yavaşlattığını düşündüğünüz her türlü programı uyku moduna alın böylece diğer programlara daha çok kaynak kalsın.
Uykudan uyandırma : Uyku moduna aldığınız programla işiniz var,uyku modundan uyandırın işinizi görün ve yeniden uyku moduna alın.Ne kadar çok programı uyku moduna alırsanız arka planda çalışan program sayısı o kadar azalır ve bilgisayarınız o kadar hızlanır.
Aşırı kaynak kullanan unutulmuş programların tespiti : Uzun zamandır kullanmadığınız ve hiç bir zaman istemediğiniz deneme sürümleri , istenmeyen araç çubukları ve ya yüklü olarak gelen yazılımlar nedeniyle bilgisayarınız yavaşlamış olabilir.Bu programlar boş alan ve hız kaybına neden olur.Yeni yazılım temizleme özelliği ile hızlı ve kalıcı olarak silinir.
Bilgisayarı doğru şekilde temizleyin : Avast cleanup 200 den fazla uygulamaların, tarayıcıların ve hatta windowsun geride bıraktığı önemsiz dosyaları ortadan kaldırır ve bilgisayarınızı kapsamlı şekilde tarar.
Bilgisayar sorunlarını giderin : Avast cleanup rahatsız edici sorunları, donmaları gidermek için bir çok aracı kullanım için sunmaktadır.
Otomatik olarak güncelleme : Güncel olmayan programlar hatalara, kilitlenmelere ve güvenlik risklerine karşı savunmasız bırakabilir.Yeni otomatik yazılım güncelleme ile bilgisayarınız düzenli olarak güncellenir.

Avast CleanUp Premium Optimizasyon Araç Seti

➯  Uyku Modu
   Otomatik Bakım
  Disk Temizleyici 
   Tarayıcı Temizleyici
  Kısayol Temizleyici
   Otomatik Güncellemeler
  Kayıt Defteri Temizleyici
   Aşırı Kaynak Kullanan Programları Kaldırma
   Optimizasyon ve Yönetim Konsolu Eylem Merkezi
    

Aşağıdaki linkten Avast CLeanUp  temizlik ve bakım programını ücretsiz ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.Ayrıca Buradan hediyenizi almayı da unutmayın.




0 Response to "Avast CLeanUp Premium 19.1 Free Lisans Key Hediye 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel