Dr. Web Security 12.0 Free Lisans Key 3 Ay Hediye 2019

Dr. Web Security 2019 Ucretsiz 3 Ay Hediye,Promosyon,Esantiyon


Dr. Web Security 12.0

Dr. Web Security webte kısıtlama olmadan maximum özgürlük isteyenler için tasarlanmıştır.1992 yılından beri geliştirilmekte olan antivirus programı virüslere geçit vermez.
Para hırsızlığına karşı,Dolandırıcılara karşı,Program açıklarından yararlanılmasına karşı,Cihaz kaçırma ve casusluğa karşı,Çocukların psikolojik ve ahlaki yönden korunmasını sağlar.


Dr. Web Security Program Özellikleri Nelerdir??

Antivirus: Virüslerin ve kötü amaçlı yazılımların sisteme erişmesini engeller ve nüfus etmiş kötü amaçlı programları iyileştirir.
HTTP Monitörü Spider Gate: Web sayfalarını gerçek zamanlı olarak tarar ve kimlik avı saldırıları için kullanılan tehlikeli sitelere erişimi engeller.
Anti Spam: İstenmeyen mesajları hangi dilde olursa olsun algılar ve engeller.
Ebeveyn Kontrolü: URL anahtar kelimelerle web sitelerine erişimi engeller ve çocukları tehlikeli web içeriğine maruz kalmaktan korur.Erişimi kısıtla özelliği, çıkarılabilir veri depolama aygıtlarında ve dosya dizinlerinde bulunan bilgileri yetkisiz erişim, hırsızlık ve silinmeye karşı korur.
Firewall: Bilgisayar korsanlarının sisteminize girmesini engellemek için aşılmaz engel oluşturur.
Exploit Önleme: Popüler uygulamalarda yazılım hatalarından kaynaklanan kötü amaçlı nesnelere karşı korur.
Fidye Yazılım Koruması: Kodlayıcı koruma sayesinden fidye korsanlarına karşı kişisel bilgi ve belgeleri koruma altına alır.
Veri Kaybı Önleme: Kullanıcı tarafından seçilen klasörlerdeki dosyaları yetkisiz kurcalamaya ve ya silmeye karşı sürekli korur.( Varsayılan olarak devre dışı bırakılmıştır)
Gizlilik: izinsiz ses ve ya video kayıtlarını önlemek için cihazın kamerası ve mikrofonunu engeller.
Çıkarılabilir cihaz erişim kontrolü: USB cihazı,kameralar,taşınabilir medya oynatıcılar dahil çıkarılabilir medyada erişimi engeller.
Dr. Web Cloud: Gerçek zamanlı olarak Dr. Web sunucularındaki URL leri kontrol eder.




Dr. Web Security 3 Ay Hediye Nasıl Alınır??

➯ Aşağıda vermiş olduğum 3 Ay Hediye linkine tıklayın.Açılan sayfada farenin sağ tuşuna tıklayıp sayfayı türkçeye çevirin.Üç aylık deneme sürümü indirin linkine tıklayın.
➯ Açılan sayfada e-mail adresinizi ilk sıraya girin.Ardından resimdeki rakamları girin dediği 6 haneli rakamları girip göndermek yazan yere tıklayın.
➯ Mail adresinizi açıp türkçeye çevirin.Lisansı almak için bağlantıyı takip edin yazan yeşil linke tıklayın.Ve açılan sayfadan Download linkinden programı indirin.





0 Response to "Dr. Web Security 12.0 Free Lisans Key 3 Ay Hediye 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel