Avast Free Antivirus 2019 Ucretsiz Lisans Key 1 YiL Hediye

Avast Antivirus 2019 indir For Windows Free DownLoad Antivirus Programı


Avast Antivirus 2019

Avast Antivirus asla pes etmeyen antivirus koruması.Dijital yaşamınız için basitleştirilmiş güçlü güvenlik.400 milyondan fazla kullanıcıya sahip en büyük Antivirüs yazılımlarından biridir.

Avast Antivirus Program Özellikleri

Kapsamli Çevrimçi Güvenlik: En gelişmiş koruma yazılımımız virüslere,fidye yazılımlarına, casus yazılımlara, sıfır gün tehditlerine, ev wi-fi ağı açıklarına ve daha fazlasına karşı sistemi yormayan en güçlü korumayı sağlar.
Yüklenmesi ve Kullanımı Kolay: Avast free Antivirus güvenlik ve performans sorunlarına karşı tarama yapar ve bu sorunları nasıl gidereceğinizi açıklar.Bilinmeyen dosyaları size erişmeden önce analiz ederek,gerçek zamanlı koruma sağlar.Bu nedenle rahat olun.
Zahmetsiz Güvenlik için Tasarlanmıştır: Yeni kullanımı kolay arayüzünden tek bir tıklama ile parolanizdan ev ağı güvenliğine kadar herşeyi kontrol eder.
Oyun ve Filmler Artık Kesintisiz: Oyun modunun adını değiştirdik ve birkaç özellik ekledik.Yeni rahatsız etmeme modu ile siz oyundayken, film izlerken veya tam ekran sunum yaparken dikkat dağıtan açılır pencereleri engeller.
Davranış Kalkanı: Uygulamalarını yalnızca kötü amaçlı yazılımlara karşı kontrol etmiyoruz.Aniden olağan dışı işlem yapmadıklarından emin olmak için artık davranışlarını da izliyoruz.


Aşağıdaki vermiş olduğum linkten Avast Antivirüs programını ücretsiz ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.Ayrıca hediyenizi almayı da unutmayın.






0 Response to "Avast Free Antivirus 2019 Ucretsiz Lisans Key 1 YiL Hediye"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel