Advanced SystemRepair Pro 2019 Free Lisans Key Hediye

Advanced SystemRepair Pro 2019 indir For Windows Free DownLoad


Advanced SystemRepair Pro 2019

Advanced SystemRepair Pro bilgisayarı temizleme, düzenleme, koruma, Driver yükleme, optimize etme ve performansı arttırmak için ihtiyacınız olan tüm araçları bulabileceğiniz sağlam bir programdır.Can sıkıcı PC sorunlarını düzeltir ve bunu gayet hızlı yapar birkaç dakika içinde işlem tamamlanır.PC niz daha hızlı ve daha canlı olur.
Çoklu tarama özelliği ile bilgisayarınızı çok kısa bir süre içinde tarayarak analiz edecek ve eksiksiz ayrıntıları size sunacaktır.Advanced SystemRepair de tarama yaptığınızda bilgisayardaki bütün sorunları size gösterecektir.Gelişmiş sistem onarma ile bilgisayarınızın tekrar eski hızlı performansına kavuşmasını sağlayacaktır.


Advanced SystemRepair Pro Özellikleri

Tek Tıkla Bakım : Tüm Araçlar basit ve kolardır.Tek bir tıklama ile bütün bakımı gerçekleştirir.
Uygulamaları Uyutma : Sisteminizde arka planda boşuna çalışıp yavaşlatan uygulamaları uyutarak PC yi hızlandırın.
Kötü Amaçlı Yazılım Kaldırma : Truva atları, solucanlar, botlar, reklam yazılımları, casus yazılımlar ve daha birçok kötü amaçlı yazılımı bulur ve siler.
System Tweak : ASR Bilgisayarınızı maximum performansta çalışacak şekilde ayarlamak için tüm sistemi ve ayarları analiz eder.
Çöp Temizleyici : Bilgisayarınızı gereksiz karışıklıklardan uzak tutmak daha uzun üre dayanmasına olanak sağlar.Diğer tüm makineler gibi temiz ve düzenli tutarsanız istediğiniz gibi size hizmet eder.
Diski Birleştir : Tek tıklama ile gelişmiş sistem tamiri bilgisayarınızdaki parçalanmış dosyaları toplayarak onları düzenleyerek bilgisayarınızı hızlandırır.
Gizlilik Temizleyici : Bilgisayarınızı daha düzenli ve verimli hale getirmek adına izleri temizler ve gizliliğinizi korur.
Kayıt Defteri Temizleyici : Uygulamaları yükleyip kaldırma işlemlerinde zamanla kayıt defterinde birikmelere neden olur.Bu bilgisayarın yavaşlamasına hatta çökmesine neden olur.Tek tıklama ile SystemRepair PC nizi temizleyerek bu durumdan kurtarır.

NOT: Advanced SystemRepair Pro Programını bilgisayarınıza indirdiğinizde aynı işlevi gören başka sistem bakım programı varsa o programı bilgisayarınızdan kaldırır.Ayrıca  buradan hediyenizi almayı unutmayın.




0 Response to "Advanced SystemRepair Pro 2019 Free Lisans Key Hediye"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel