OkayFreedom VPN 1.8.6 Premium Lisans Key 1 YiL Hediye

OkayFreedom VPN 1.8.6 Premium Ucretsiz 1 YiL Hediye,Sınırsız Esantiyon,Promosyon


OkayFreedom 1.8.6 VPN Premium

Okayfreedom VPN dijital özgürlüğü sınırlamadan, hızlı ve anlaşılır biçimde koruma sağlamayı amaçlayan VPN programıdır.Gözetlemelere ve çevrimiçi davranışları izlemeye artık son.Alman kalitesiyle basit ve kullanışlı üstelik 1 yıl sınırsız lisans hediye.

OkayFreedom VPN Profram Özellikleri Nelerdir??

Video ve Websitelere Ulaşım : Özgürce ve sansürsüz olarak dünya çapında websitelere ve videolara göz atın.
Limitsiz Gezinin : Yurt dışında olsanız bile en sevdiğiniz web sitelerine erişim sağlayın.
Her Yerde Güvenli Wi-fi : Banka verileriniz ve ya şifreleriniz için veri hırsızlığı sorun değil.Okayfreedom VPN bağlantınızı yüksek güvenlikli AES-256 bit şifreleme işe şifreler.Hatta halka açık yerlerde bile.
Çevrimiçi Görünmezlik : Kendi gizliliğinizi korumak için her hakka sahipsiniz.Başkalarının sizi gözetlemesine izin vermeyin.Okayfreedom VPN programı ip adresinizi gizler.
Kayıt Yok : Basitçe Okayfreedom VPN programını kurun ve sansür olmadan internette gezinmeye başlayın.Kayıt yaptırmaya gerek yok ve şifre hatırlamaya da gerek yok.
İndirme Aşamasında Koruma : Diğer programların aksine Okayfreedom VPN sadece tarayıcınızdaki ip adresini korumaz, aynı zamanda indirme aşamasında da sizi korur.
Tüm Tarayıcılar için : İster chrome ister firefox isterseniz internet explorer Okayfreedom VPN bütün tarayıcılar ile uyumludur.
Akıllı Shopper ile Paradan Tasarruf Edin : Çevrim içi olarak alışveriş yaparken fazladan çaba sarf etmeden tasarruf etmek mi istiyorsunuz? Bir ürüne baktığınızda bunu için en iyi fiyatı bulmanıza yardımcı olur.

OkayFreedom VPN Nasıl Aktive Edilir??

1 - İlk önce Buraya TIKLA ve vermiş olduğum link yardımı ile promosyon sayfasına gidiyoruz.Açılan sayfadaki kutucuğa mail adresimizi yazıp tamam diyoruz.


2 - Mail adresimizi açıyoruz ve gelen mail içerisinde mavi yazı şeklindeki linke tıklıyoruz.Yeniden promosyon sayfasına gidiyor orada robot olmadığımıza dair kutucukları doldurup onaylıyoruz.
3 - Güvenlik işlemini bitirdikten sonra yeniden mail adresimize mail geliyor.Aktivasyon kodu mailin içinde.Kodu kopyalıyoruz.
4 - Programın kurum işlemi bitince windows ekranın sağ altındaki menü çubuğunda sağda simge şeklinde programı görüyoruz.Üzerine tıkladığımızda Menage License Sekmesi var ona tıklıyoruz bizi aktivasyon sayfasına götürüyor.Açılan sayfada Enter Serial Sekmesine tıklıyoruz.


5 - Açılan lisans sayfasındaki kutucuğa bize mail ile gelen Lisans kodunu giriyoruz ve tamam diyoruz.


6 - Yeniden ekranın alt çubuğundaki Okayfreedom simgesine tıklıyoruz OFF konumunda duruyorken ONN durumuna geçmesi için tıklıyoruz.VPN tool yüklüyor ve 1 YIL sınırsız kullanmaya başlıyoruz.işlem bu kadar.

0 Response to "OkayFreedom VPN 1.8.6 Premium Lisans Key 1 YiL Hediye"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel