KasperSky TotaL Security 2020 Free Lisans Key 3 Ay Hediye

Kaspersky TotaL Security 2020 Ucretsiz 3 Ay Lisans Hediye,Esantiyon,Promosyon


KasperSky TotaL Security 2020

Kaspersky Total Security Dünyada birçok antivirus kullanıcısı tarafından kullanılan ve tavsiye edilen fidye yazılımı, antivirüs, web kamera güvenliği, parola yönetici, VPN ve daha başka 87 tane daha teknoloji içeren çok cihazlı bilgisayar güvenliği programıdır.

Kaspersky Total Security Program Özellikleri Nelerdir?

➯ Virüsleri dosya şifreleyicileri ve diğer tehditleri engeller.
➯ Banka düzeyinde şifreleme ile ödemeleri korur.
➯ Kişisel belgelerin parolalarını ve görüntülerini korur.
➯ Çevrimiçi olarak aldığınız ve gönderdiğiniz verileri şifreler.
➯ Web kamerası casuslarının evinizde sizi gözetlemesini engeller.
➯ Gelişmiş ebeveyn koruması ile çocukları internette korur.


Birçok Cihaz ve Platform için Koruma: Güvenliğimiz ios ve android işletim sistemleri de dahil olmak üzere tüm PC, Mak ve Android cihazlarda rahatlıkla çalışarak siz ve aileniz için birçok farklı cihazın korunmasına yardımcı olur.
Kaspersky Safekids Premium: Yetişkin sitesi engelleyici ve ekran süresi yöneticisinden mobil cihaz, pil izleyici ve GPS çocuk takip cihazına kadar güçlü ebeveyn denetimlerimiz işimizi kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.Ayrıca çocuğunuzun Facebook ta herkese açık olan faaliyetlerini izleyebilir herhangi birinin şüpheli davranıp davranmadığınız görebilirsiniz.
Akıllı ve Güvenli VPN: VPN hizmetimiz çevrimiçi gönderdiğiniz ve aldığınız verileri korumaya yardımcı olmak için şifrelenmiş tünel kullanır.Gezinme bilgilerinizi internet servis dağlayıcınızdan bile gizlemeye yardımcı olur ve korsanların e-postalarınızı, banka bilgilerinizi, kişisel verilerinizi ele geçirmesini engeller.
Gizlilik Koruması: Kullanımı kolay çeşitli araçlar ailenizin gizliliğini korumaya yardımcı olur.Gizli gezinme, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde sitenin rahatsız edici reklamlarla sizi hedefleyememesi için web sitenin etkinliklerini ve verilerini toplamasını engeller.
Daha Güvenli Çevrimiçi Ödemeler: Kaspersky Safemoney ile ödeme yapmak istediğinizde banka düzeyinde korumalı tarayıcımıza geçiş yapabilirsiniz.Banka kartı bilgilerinizin ve finansal verilerinizin ele geçirmesini ve okunmasını önlemeye yardımcı olur.
Dosya, Fotoğraf ve Veri Koruması: Kullanımı kolay çevrimiçi yedekleme değerli dosyalarınızın kaybolmasını önlemeye yardımcı olur.Bu sayede sabit sürücünüz bozulursa ve ya dosyalar bozulur ya da yanlışlıkla silinirse çevrimiçi yedeklemenizden dosyalarını geri yükleyebilirsiniz.
Hızlı ve Hafif Güvenlik: Arka planda çalışıp sizi etkilemeden sürekli tehdit araması yapar.Verimli çalışır az kaynak kullanır.


Aşağıda vermiş olduğum linkten KasperSky Total Security programını indirip kurun.Herhangi bir lisansa gerek yoktur 92 gün güle güle kullanın.(Almancadır)
Birinci linkten yapamazsanız Orjinal Sitesinden programı indirip ikinci linkten kodu alarak programa girip aktif hale getirebilirsiniz.



Dil secimi icin programi indirip 

Shift + F12 tuslarina birlikte basarak dil secimini yapin.




0 Response to "KasperSky TotaL Security 2020 Free Lisans Key 3 Ay Hediye"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel