Avast SecureLine VPN 2019 Free Lisans Key Hediye

Avast Secureline VPN 2019 Windows için Ucretsiz indir


Avast Secureline VPN

Avast SecureLine VPN ile gizlilik içinde internette dolaşmanın en güvenli yolu.Tek bir tıklama ile internet bağlantınızı şifreler sizde bu rahatlığın tadını çıkarırsınız.

Halka açık ortamlarda wi-fi ağlarında bilgisayar korsanları ve ya yaptığınız her şeyi izlemeye alan reklamcılar gibi rahatsız edici uygulamalar.Avast SecureLine ile bütün bu rahatsızlıklardan kurtulabilirsiniz.

Kullandığınız ortam wifi ağlarında güvenlik sorunu olabilir.yaptığınız işlem derecesi ne derece önemli ve ya önemsiz olursa olsun ağlardaki iletişimlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlamak için bankacılık düzeyinde şifreleme kullanır.

Tüm şirketler , bankalar ve ya askeri kuruluşlar yıllardır verilerini ve işlemlerini korumak için VPN kullanır.Ağ tehditlerinden korunmak için sizde yüksek düzeyde koruma kullanın.


Avast Secureline VPN Program Özellikleri

Açık kaynaklı gizlilik koruması : Openvpn ve openssl temel alınarak inşa edilmiştir.Bunlar en güvenilir şeffaf gizlilik koruma protokolleridir.
256 bit AES şifreleme : Gelen ve giden tüm verileriniz meraklı gözlerden saklamak amacıyla şifrelenir.
Wi-fi ağlarını veya bağlantılarını koruma : Tüm etkin noktalara güvenle bağlanmanızı sağlar.Kafeler, kütüphane ve park gibi ortam kullanım wi-fi bağlantılarında bilgilerinizi güvenceye alın.
Yayın akışı ve Oyunları destekler : Yüksek çözünürlüğe sahip filmler ve ya gecikmeye duyarlı oyunlar için destek sunar.
Android TV desteği : Doğrudan android TV, Nvidia Shield ve Mi box üzerinden gizlice ve güvenle sevdiğiniz içeriklere erişim sağlar.
Günlük dosyası tutulmaz : Kullanılan uygulamar,ziyaret ettiğiniz websiteleri ve eriştiğiniz içerikler hakkında bilgi toplamaya izin vermez.
Tek paylaşımlı ip : Diğer Secureline VPN kullanıcıları arasında izinizi kaybedin.
DNS sızıntısı koruması : İpV4 protokolündeki gerçek ip adresinizi gizler ve ipv6 isteklerini engeller.
34 ten fazla ülkede 55 konum : Nerede yaşarsanız ve ya neye erişmek isterseniz sizin için bir erişim yöntemi sunmaktadır.


Aşağıda verilen download linkinden Avast Secureline VPN programını ücretsiz ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.Ayrıca buradan Hediyenizi almayı da unutmayın...




0 Response to "Avast SecureLine VPN 2019 Free Lisans Key Hediye"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel