Avast internet Security 2019 Free 1 YiL Lisans Key Hediye

Avast internet Security 2019 Windows için Ucretsiz internet Koruması indir



Avast internet Security 2019

Avast internet security istediğiniz gibi twetleşin,Mail atın ve bankacılık işlemlerini güvenle gerçekleştirin.internet security'nin akıllı tehdit tespiti özelliği çevrim içi kimliğinizi korur, önemli dosyalarınız ve fotoğraflarınız için ek fidye koruması katmanı ekler.

Avast internet Security Program Özellikleri

Dosyalarınızı korsanlardan uzak tutar : Bilgisayar korsanları fidye yazılımı mağdurlarından ortalama 643$ fidye istemektedir.Avast internet security şifreleme yapılmaması için gizli dosyalarınızı ve fotoğraflarınızı korur.
Sahte web sitelerinden korur : Oturum açma bilgilerinizi ve parolanızı çalmak için bilgisayar korsanları banka sitelerinin sahtelerini kolayca yapabilir.Avast internet security bilgilerinizin güvende kalması için verilerinizi şifreler.
Dolandırıcılık amaçlı E-postaları tespit eder : Günümüzde kimlik avı E-postaları ''piyango kazandınız mesajları'' gibi belirgin değildir.internet security her zamanki garip metin ve göndericilerden daha fazlasını korur.
Verilerinizi güvenlik duvarıyla korur : Bilgisayarınızda bulunan veriler kimlik hırsızlığı için önemli bir konumda Avast internet securitynin güvenlik duvarı bilgisayar korsanlarının bu güvenlik duvarını aşmasını engeller.

Avast internet Security Araçları

& Güvenlik Duvarı
& Gerçek Site
& Anti-Spam
& Wi-fi Denetleyici
& Akıllı Antivirus
& Davranış Kalkanı
& Fidye Yazılım Kalkanı
& Cybercapture
& Akıllı Tarama
& Sandbox



Aşağıda verilen indirme linkinden Avast internet Security Programını ücretsiz ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.Ayrıca burada Hediyenizi almayı da unutmayın.





0 Response to "Avast internet Security 2019 Free 1 YiL Lisans Key Hediye"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel